TROL

Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry on koko Suomen tradenomiopiskelijoiden oma valtakunnallinen liitto, joka toimi tradenomiliitto TRAL:n alaisuudessa.

Liittymällä Traden jäseneksi liityt samalla myös Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n jäseneksi. Tradenomiliitossa on myös TROL:n opiskelijaedustus, jotta opiskelijoiden ääni kuuluisi paremmin myös ammattiliitossa. Valtakunnallisen toiminnan kautta tradenomiopiskelijat pystyvät vaikuttamaan aina AKAVAan asti, jossa on myös opiskelijaedustus. Vain liittymällä TROL:n ja Traden jäseneksi, pystyt omalta osaltasi edesauttamaan tradenomien valtakunnallista vaikuttamistyötä. Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n jäsenenä saat käyttöösi monta hyödyllistä palvelua sekä voit hyödyntää erilaisia jäsenkortilla saatavia etuja!

Jäseneksi voit liittyä vierailemalla Traden toimistolla ja täyttämällä sekä allekirjoittamalla liittymislomakkeen. Jäsentasoasi voit päivittää (esimerkiksi Kulta-tasosta Mustaan) milloin vain toimistoillamme!

Jäsentasot

Hopea-jäsenyys on tradenomi- ja BBA-opiskelijoille maksuton. Hopea-tason jäsenyys on voimassa 18 kuukautta liittymisestä. Jotta on tämän jälkeen oikeutettu käyttämään jäsenetuja, tulee jäsenyys päivittää Kulta- tai Musta-tasolle. Jäsenyys kannattaa päivittää kulta-tasolle jo aiemmin, jolloin saa laajemmat palvelut käyttöönsä 12 euron vuosihintaan ja musta-tasolle heti, kun menee kesätöihin, osa-aikatöihin (vähintään 18 tuntia viikossa) tai palkalliseen harjoitteluun.

Hopea-tason jäsenedut (HUOM! voimassa vain 18 kuukautta liittymisestä)

– Tradenomiopiskelijan edunvalvonta työelämäkysymyksissä ja koulutuspolitiikassa

– Työsuhdelakimiesten neuvontapalvelut (esim. työsopimuksen solmiminen, työaikakysymykset, vuosiloman määräytyminen, irtisanomisperusteet, työsuhteen ongelmatilanteet) HUOM! Hopea-tason jäsen saa ainoastaan neuvontaa, Kulta- ja Musta-tason jäsenten osalta ongelmatilanteissa asia selvitetään loppuun saakka.

– Palkkaneuvonta

– Opiskelijatapahtumat ympäri Suomen (Tradenologia, tradenomivappu, koulutukset, valmistuvien tilaisuudet ja oman ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijayhdistyksen lukuisat tapahtumat)

– Akavan opiskelijatoiminta

– Tradenomi -lehti

– Kauppalehti maksutta neljän kuukauden ajaksi. Lehtietu koskee 1.-4. vuosikurssin opiskelijoita. Lehden tilausjakso aukeaa loka-marraskuun aikana. Tästä tiedotetaan jäseniä sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Tilauksen voi siis tehdä kerran vuodessa.

– Sähköiset uutiskirjeet ajankohtaisista asioista

– Oppaat ja julkaisut (esim. tradenomiopiskelijan kesätyöopas, opiskelijatutkimukset)

– Tradenomilakki edullisempaan jäsenhintaan

– Lomamökit edullisempaan vuokrahintaan Leviltä, Rukalta ja Tahkolta

– Alennusta If Vahinkovakuutusyhtiön vakuutuksista

– A-lomien palvelut (lomamökkejä eri puolilla Suomea, alennusta hostelleista ja leirintäalueista, voit liittyä kansainväliseen loma-asuntojen vaihtopalveluun)

Maksuton

Kulta-tason jäsenedut

– Kaikki edellä mainitut Hopea-tason edut!

– Oikeusturva- ja vastuuvakuutus: Työelämän vakuutukset mahdollistavat opiskelijoiden työelämän mahdollisten riitatilanteiden selvittämisen loppuun saakka. Vastaavaa vakuutusta ei myydä vapailla markkinoilla.

– Henkilökohtainen uraohjaus: Puhelimitse tai videoneuvotteluyhteyden kautta (jäsenyys varmistetaan TRAL:n jäsenrekisteristä). Ohjauskerran pituus on noin 20 minuuttia, tarvittaessa ohjauskertoja voi olla useampia kuin yksi. Keskustelusi asiantuntijan kanssa ovat luottamuksellisia. Varaa oma aikasi osoitteessa http://valmennuskalenteri.fi/ajanvaraus/tral/ja liitä mukaan oma CV:si ja hakemuksesi!

– Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus (Katso tarkat vakuutusehdot täältä)

Hinta vain 12€/vuosi

Musta-tason jäsenedut

– Kaikki edellä mainitut Hopea ja Kulta-tasojen edut!

– Työttömyysturva (IAET-työttömyyskassa)

Hinta 99 €/vuosi

Osoitteesta www.trol.fi saat lisätietoja mm. jäseneduista ja -maksuista, tradenomien palkkasuosituksista sekä työttömyysturvasta. Samasta osoitteesta voit myös tilata itsellesi oman tradenomilakin!

HUOMIO VALMISTUVA TRADENOMI!

Valmistuneiden tulee muuttaa jäsenyytensä Tradenomiliitto TRAL ry:n täysjäsenyyteen. Näin kaikki käytössäsi olevat edut ja palvelut jatkuvat katkotta siirtyessäsi työelämään. Valmistumisilmoituksen teet helpoiten Tradenomiliiton verkkoasioinnissa. Lisätietoa valmistumisilmoituksesta täältä.