Edunvalvonta

Opiskelijayhdistys Trade ry toimii Turun ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden lähimpänä etuja valvovana yhdistyksenä. Edunvalvontaa tehdään Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUOn, Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n ja Turun seudun tradenomien sekä koulun hallinnon ja opettajien kanssa. Yhteistyötä edunvalvonnan parissa tehdään myös muiden koulutusalayhdistyksien ja tuutoreiden kanssa.

Etujasi tradenomiopiskelijana valvovat muun muassa tulosalueilla johtoryhmävastaavat, jotka edustavat opiskelijoita kuukausittaisissa kokouksissa tulosalueen johdon kanssa. Kokouksissa keskustellaan mm. opetuksesta, opiskelijoiden kuulumisista, kursseista ja päivittäisistä opiskelijoihin vaikuttavista käytännön asioista.

Jos sinusta jokin on vialla koulutuksessa tai koulun toiminnassa, meihin voi aina ottaa yhteyttä.

Hallitus:

hallitus(at)opiskelijayhdistystrade(piste)fi

Johtoryhmävastaavat:

Liiketalous, ICT ja kemiantekniikka (Liiketalous Turku & Salo, International Business, Kirjasto- ja tietopalvelut, Tietojenkäsittely)

Roosa Lönnqvist  roosa.lonnqvist@edu.turkuamk.fi

Marko Mäkinen marko.makinen@edu.turkuamk.fi

Tekniikka, ympäristö ja talous (Myyntityö, Liiketoiminnan logistiikka)

Oskari Viitaniemi oskari.viitaniemi@edu.turkuamk.fi

Timo Koponen timo.koponen@edu.turkuamk.fi